Pieczarka Siedlecka

Banner podstrony

Boczniak

Zdjęcie główne podstrony

Posiada łagodny smak i charakterystyczny zapach przypominający zapach anyżu. Ze względu na swoją strukturę zbliżoną do mięsa nazywany jest często wegetariańskim stekiem. Boczniak najlepiej nadaje się do pieczenia, smażenia i duszenia.

Średnica grzyba: 50-100 mm.

Boczniak może być pakowany w plastikowe tacki (po 200g, 250g, 300g, 400g lub 500g) umieszczone wewnątrz skrzynki lub kartonu. W klasie przemysłowej boczniak jest pakowany luzem w skrzynkę (po 3 kg).

Sposób pakowania

Zdjęcie oferta7.jpg
Zdjęcie 1675436392401.jpg
  • Luz
    • skrzynka 3kg
  • Tacka plastikowa
    • 200g, 250g, 300g, 400g, 500g
    • kolor tacki: czarny, niebieski, transparentny
  • Opakowanie zbiorcze
    • skrzynka PL
    • karton
    • skrzynki IFCO

Pozostała oferta

Zdjęcie

Pieczarka biała

Więcej
Zdjęcie

Pieczarka brązowa

Więcej
Korzystając z serwisu zgadzasz się z polityką cookies